Projektit, opinnäytteet ja kehittämishankkeet

Opiskelijaprojektitiimit käyttöösi avaimet käteen -periaatteella

Menestystä yhdessä

Tarvetta työvoimalle? Mieleen saattaa nousta muutamia eri asioita, mutta kyseiset tarpeet voivat samaan aikaan olla niin pieniä, ettei vakituista tekijää kannata rekrytoida, mutta niin tärkeitä, että niiden täyttäminen auttaisi kaikkien työtä. Meillä on sinulle ratkaisu!

Tuudon Työ ja harjoittelu -osio

Mikä on Tuudo Talent?

VAIVATON RATKAISU

Yli 145 000 opiskelijaa 30 korkeakoulussa Suomessa käyttää Tuudoa kuukausittain. Näiden opiskelijoiden joukosta kokoamme tiimejä ratkaisemaan toimeksiantajien haasteita. Opiskelijat saavat työstään palkkaa ja toimeksiantaja käyttöönsä valmiin opiskelijatiimin avaimet käteen -periaatteella.

Lista Tuudo-oppilaitoksista 

TARPEET KOHTAAVAT

Työnantajilla on jatkuvasti tarve tavoittaa ja rekrytoida opiskelijoita esimerkiksi opinnäytetyö- tai muuhun kehitysprojektiin. Opiskelijat puolestaan tarvitsevat yhtä usein määräaikaisen työpaikan sekä työkokemusta valitsemaltaan alalta. Tuudo Talent tuo nämä osapuolet yhteen vastuullisesti ja helposti.

Miten tavoitamme opiskelijoita

KAIKKI VOITTAVAT

Toimeksiantaja niittää työn hyödyt, mutta Tuudo Talent kantaa työnantajavastuun. Hoidamme tiimin rekrytoinnin alusta loppuun palkanmaksua unohtamatta. Opiskelijoita tarvitseva toimeksiantaja saa käyttöönsä valmiin tiimin vastuullisesti ja vaivattomasti. Tuudo Talent -projektissa voittavat kaikki.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä 

ESIMERKKEJÄ tUUDO TALENT -PROJEKTEISTA

Markkina-tutkimus

Työhyvin-vointiselvitys

Somen suunnittelu

Lanseeraus-suunnitelma

Tuotekehitys

Data-analyysi

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miten opiskelijat hyötyvät Tuudo Talentista?

Tuudo Talent -projekteihin osallistumisesta maksetaan aina asiaankuuluva korvaus. Palkan lisäksi opiskelijat kerryttävät työkokemusta, laajentavat verkostojaan, suorittavat opintoihin kuuluvan harjoittelun tai saavat opintopisteitä. 

Miten toimeksiantajat hyötyvät Tuudo Talentista?

Toimeksiantajan ei tarvitse huolehtia rekryprosessista. Me Tuudo Talentilla hoidamme sekä koko rekrytoinnin että työnantajavastuut projektin aikana. Toimeksiantaja saa valmiin tiimin tai tekijän vastuullisesti ja helposti ratkaisemaan ongelmansa tehden samalla tärkeää työnantajabrändityötä.

Millaisia projekteja yritys ja opiskelijat voivat toteuttaa yhdessä?

Tyypillisimpiä Tuudo Talent -toimeksiantoja ovat erilaiset projektit, joihin tarvitaan työvoimaa, mutta vakituisen tekijän rekrytoiminen ei kannata. Toimeksianto voi olla mikä tahansa yrityksen haaste tai projekti-idea, kuten kehitysprojekti, markkinatutkimus tai kilpailija-analyysi.

Onko Tuudo Talent ilmainen yrityksille?

Koska opiskelijoille kuuluu asianmukainen korvaus tehdystä työstä, eivät Tuudo Talent -toimeksiannot ole ilmaisia. Valtaosa toimeksiannon hinnasta käytetään opiskelijan palkanmaksuun ja palkan sivukuluihin.

Milloin kustannuksia tulee?

Toimeksiantajalle koituu kustannuksia vasta, kun rekrytointipäätökset on tehty ja sopivat tekijät projektiin valittu. Kustannuksia ei myöskään tule, jos toimeksianto jostain syystä keskeytyy, eikä sopimusta jatketa.

Miten toimeksianto toimii käytännössä?

Kun toimeksiantosopimus on tehty, Tuudo Talentin rekrytointitiimi aloittaa sopivien tekijöiden haun sovitun osaamisprofiilin perusteella. Hakijoita haastatellaan ja parhaiten projektiin sopivat valitaan tehtävään. Kokonaisuudessaan prosessi kestää viikoista kuukausiin, projektin sovitusta laajuudesta riippuen.

ASIAKKAITAMME

”Tuudon konsepti vakuutti meidät ja vastasi tarpeeseemme erinomaisesti. Saimme selvitystyötä tekemään loppuvaiheen opiskelijan, jolle selvitystyö toimii opinnäytetyönä. Tuntuu myös hyvältä, että Tuudon kautta opiskelija saa työstään asianmukaisen palkkion.”

Anu Rautiainen

Henkilöstöjohtaja, Lohjan kaupunki

Opiskelija, näillä vinkeillä saat kaiken hyödyn irti digitaalisista rekrymessuista! Katso myös, ketkä tarjoavat pikahaastatteluja

Tuudon rekrymessut alkavat tänään 18.9.2023 ja ne jatkuvat aina 21.9.2023 saakka. Mukana rekrymessuilla on lähes 60 työelämän toimijaa, joten pääset kuulemaan hyvin monista erilaisista työmahdollisuuksista ja urapoluista neljän päivän aikana. Rekrymessuille...

Tuudolaisen tarina: Ville Mustalahti tuo yhteen opiskelijat ja rekrytoivat työnantajat

Tiesitkö, että opiskelijoiden hyötysovelluksen takana työskentelee noin 20 hengen tiimi eri alojen asiantuntijoita? Moni tuudolaisista on ollut mukana helpottamassa opiskelijoiden arkea jo useamman vuoden ajan.  Ville Mustalahdella tuli syyskuussa 2023 jo...

Työnantajat ja opiskelijat kohtaavat työelämäwebinaarissa – katso ohjelma ja aikataulu

Tuudon toiset rekrytointimessut vuodelle 2023 käynnistyvät maanantaina 18. syyskuuta ja jatkuvat torstaihin 21. syyskuuta asti. Näillä digitaalisilla rekrytointimessuilla pääpaino on osa-aikatyössä opintojen ohella, mutta tarjonta ei suinkaan rajoitu ainoastaan...

Opiskelijoiden digirekrytapahtuma palaa osa-aikatyöteemalla 18.-21.9.2023

Korkeakouluopiskelijat pääsevät jälleen tutustumaan mielenkiintoisiin työnantajiin ja työmahdollisuuksiin Tuudon digitaalisilla rekrymessuilla. Opiskelijoiden digirekrytapahtuma järjestetään Tuudo-sovelluksessa 18.-21.9.2023 teemalla osa-aikatyö. Vielä on tilaa...

Elinikäinen oppiminen, tekoäly ja monimuotoisuus – tunnistatko nämä työelämän trendit?

Työelämässä tapahtuu jatkuvaa muutosta, ja useita trendejä on tunnistettu viime vuosina. Digitalisaatio, globalisaatio ja muuttuvat työvoiman tarpeet vaikuttavat merkittävästi siihen, miten työntekijät tulevat työskentelemään tulevaisuudessa.

Rekrytoi parhaat opiskelijat: 10 vinkkiä menestyksekkääseen rekrytointikampanjaan

Yritykset laittavat tänä päivänä yhä enemmän ajatusta työnantajabrändin kehittämiseen, jotta he voisivat erottua kilpailijoista ja houkutella parhaat osaajat omille palkkalistoilleen. Tehokas rekrytointikampanja opiskelijoille vaatii huolellista suunnittelua ja...

Työnantaja, oletko sortunut näihin kliseisiin työpaikkailmoituksissa? 7 kulunutta fraasia ja vinkkejä niiden välttämiseksi 

Työpaikkailmoituksessa on helppo sortua iänikuisiin kliseisiin, kun yrittää kirjoittaa napakan mutta houkuttelevan tekstin. Olemme koonneet tähän artikkeliin 7 kulunutta fraasia, joita on vuosien aikana näkynyt työpaikkailmoituksissa enemmän kuin tarpeeksi. Samalla annamme vinkkejä siitä, miten kyseisen asian voi ilmaista paremmin. 

Eurot näkyviin ja kohti tasa-arvoisempaa työelämää – mistä EU:n uudessa palkka-avoimuusdirektiivissä on kyse?

Moni on varmaan kuullut EU:n uudesta palkka-avoimuusdirektiivistä, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa työnantajan, työnhakijan ja työntekijän kannalta? Olemme koonneet tähän artikkeliin tärkeimpiä pointteja liittyen uudistukseen, joka astuu kansallisen lainsäädännön...

Success Story: Osuuskauppa Arina + Tuudo = 50 kertaa onnistunut rekry

uskauppa Arina on rekrytoinut uusia osaajia taloon Tuudon kautta jo useamman vuoden ajan. Arinan rekrytointiasiantuntijat Mari Rounaja sekä Aino Saksio kertovat nyt, mikä on saanut heidät tekemään yhteistyötä Tuudon kanssa ja miksi yhteistyö on ollut kannattavaa. 

Kesätyöhaun jälkilöyly: Kesätyömahdollisuuksia on monia – näin onnistut kesätyöntekijöiden rekrytoinnissa!

Kuumin kesätyöhakukausi alkaa olla lopuillaan, mutta monet opiskelijat etsivät yhä työpaikkaa ensi kesäksi. Kesätyömahdollisuuksia on monia ja koko kesän kestävä täysipäiväinen kesätyö ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto, jos haluaa tavoittaa korkeakouluopiskelijoita.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoa Tuudo Talentista tai kenties aloittaa yhteistyön kanssamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vastaamme aina mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

4 + 5 =