Suurin digirekry-tapahtuma 2024

Vaivaton ja 100 % digitaalinen rekrytoinnin tehotapahtuma Rekrymessut saapuu jälleen 16.-19.9.2024 Tuudo-sovellukseen.

Messujen teema on osa-aikatyö, mutta tarjolla on myös muita työmahdollisuuksia. Työnantajien ilmoittautuminen on auki!

Lue messutarinat vuosilta 2022 ja 2023.

Rekrymessut Tuudossa

MIKSI TUUDON REKRYMESSUT?

Helppoa opiskelijalle

Rekrymessuille voi osallistua suoraan tutulla Tuudo-sovelluksella ajasta ja paikasta riippumatta – vaikka keskellä yötä, luentojen välissä tai lounaalla. Kiinnostavien kesätyömahdollisuuksien, harkkapaikkojen tai työnantajien löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Näin Tuudo helpottaa opiskelijan arkea ➤

Helppoa työnantajalle

Tuudon Rekrymessut eivät vaadi työnantajilta fyysistä läsnäoloa tai edes tietokoneen ääressä päivystämistä. Lisäämme työnantajalta saamamme aineiston itse Tuudoon, ja opiskelijat voivat tutustua siihen ajasta ja paikasta riippumatta messujen ajan. Näkyvyyttä voi jatkaa myös messujen jälkeen.

Ilmoittautuminen on auki ➤

HELPPOA MONIPUOLISESTI

Helppous ja vaivattomuus tarkoittavat Tuudossa myös monipuolisuutta. Opiskelija voi selata tarjontaa paikkakunnan, koulutusalan ja työn tyypin mukaan listoina tai swaippaamalla. Työnantajat voivat halutessaan kertoa mahdollisuuksistaan tarkemmin webinaarissa tai pikahaastatteluissa.

Kysy lisää ➤

Mitä messuilla tapahtuu?

Tuudon Työ ja harjoittelu -osio on opiskelijoille ennestään tuttu paikka löytää itselleen sopivia työpaikkoja. Tapahtuman aikana Tuudo muuttuu digitaaliseksi messualustaksi, jossa opiskelijat tutustuvat heidän omiin arvoihinsa ja toiveisiinsa perustuviin avoimiin työpaikkoihin ja työnantajiin. Tarjottuja vaihtoehtoja opiskelija voi swaippailla joko vasemmalle tai oikealle – kuin rekrytoinnin deittiapissa!

Rekrymesssujen aikana järjestetään työelämäaiheisia webinaareja, joissa työnantajat kertovat tarkemmin työmahdollisuuksistaan sekä organisaatioistaan. Työnantajat voivat tarjota opiskelijoille myös mahdollisuutta pikahaastatteluihin.

ASIAKKAITAMME

Valmet
Terrafame
By Iisalmi
Lähitapiola
Verohallinto
Arina
A-insinöörit
Kesko

Hyviä uutisia sote-alan opiskelijoille ja työnantajille: Ensimmäiset sote-rekrymessut järjestetään 8.-10.4.2024

Meillä on mahtavia uutisia sote-alan työnantajille ja opiskelijoille! Tuudon ensimmäiset sote-alan rekrymessut järjestetään 8.-10.4.2024. Tuudon 100 % digitaaliset rekrymessut ovat olleet äärimmäisen suosittuja opiskelijoiden ja rekrytoijien keskuudessa. Esimerkiksi...

Swaippaa kesätyöhön: Kymmenet tuhannet opiskelijat etsivät aktiivisesti kesätöitä Tuudon Rekrymessuilla 

Suomen suurin digirekrytapahtuma opiskelijoille järjestettiin 15.-21.1.2024. Tuudon Rekrymessuilla oli mukana 72 työnantajaa ja tapahtumassa vieraili viikon aikana yhteensä 75 000 kävijää ympäri Suomen.

Uramahdollisuudet opiskelijoille: Katso työelämäwebinaarin puhujat ja aikataulu

Tuudo järjestää vuosittain kahdet valtakunnalliset rekrymessut digitaalisesti Tuudo-sovelluksessa. Suomen suurimmassa digirekrytapahtumassa korkeakouluopiskelijat pääsevät tutustumaan kymmeniin työnantajiin ja työmahdollisuuksiin viikon aikana. Rekrymessuilla...

Työnantaja, haluatko mukaan messuille?

Jos haluat lisätietoa Tuudon Rekrymessuista tai jos tiedät jo, että haluat olla mukana tapahtumassa, ole meihin yhteydessä. Kerromme mielellämme lisää ja teemme sinulle tarjouksen.