Tuudon palvelut

Menestystä monipuolisesti

Tuudon palvelut ovat monipuolinen kokonaisuus opiskelijoita, oppilaitosta sekä opiskelijajärjestöjä hyödyttäviä palveluita. Oppilaitos voi räätälöidä Tuudon palvelukokonaisuutta tarpeidensa mukaan.

Tutustu tuotekatalogeihimme. Korkeakoulujen tuotekatalogin löydät täältä, ja toisen asteen oppilaitosten katalogin täältä.

Tuudon sivuvalikko 2021

TUUDON PALVELUT

Tyypillisin Tuudo koostuu opiskelijoiden arkea tukevista peruspalveluista, kuten lukujärjestyksestä, opintosuorituksista, kurssi- ja tentti-ilmoittautumisesta, uutiskanavista, kampuskartoista, opiskelijoille sopivista työ- ja harjoittelupaikoista, kampusravintoloiden ruokalistoista sekä oppilaitoksen palveluhakemistosta. Välitämme opiskelijan henkilökohtaiset opintotiedot turvallisesti integroitumalla oppilaitoksen tietojärjestelmiin.

Tuudo sisältää myös muita palveluita oppilaitoksen tarpeen mukaan. Tuudo on palveluna joustava, räätälöitävä ja jatkuvasti kehittyvä. Ylläpidämme palveluamme aktiivisesti ja tarjoamme jatkuvaa tukea oppilaitokselle Tuudon käytössä.

Tuudon opiskelijatunniste

Opiskelijatunniste

Lisäämme Tuudoon opiskelijatunnisteen, jolla saa etuuksia esimerkiksi Kelan, VR:n ja Matkahuollon palveluista. Tunnisteita on myös avoimen puolen opiskelijoille.

Tuudon kirjasto

Kirjasto

Tuudo integroituu kampus-kirjaston tietojärjestelmään ja tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden käyttää digitaalista kirjastokorttia ja kirjaston palveluita Tuudossa.

Tuudon hätäviesti

Hätäviestintä

Oppilaitos käyttää Tuudoa hätä-viestintäkanavana. Tarjoamme selaimessa ja mobiililla toimivan työkalun, jolla voi lähettää hätäviestejä Tuudoon ja suoraan opiskelijoille.

Tuudon orientaatiopolku

Uudelle opiskelijalle

Lisäämme Tuudon sivuvalikkoon uudelle opiskelijalle suunnatun, oppilaitoksen suunnitteleman ja laatiman orientoivan sisältöpolun.

Tuudon Hyvinvointi

Hyvinvointi

Oppilaitos lisää Tuudoon hyvinvointitarjontansa palveluvalikon. Nyyti ry tarjoaa valtakunnallista hyvinvointisisältöä korkeakouluopiskelijoille.

Advanced Branding Tuudossa

Advanced Branding

Oppilaitos määrittää Tuudoon omaan brändi-ilmeeseensä kuuluvan värimaailman.

Tuudon tilavaraus

Tilavaraus

Oppilaitoksen opiskelijat voivat varata kampuksen huoneita ja muita tiloja Tuudolla.

Tuudon Työ ja harjoittelu -osio

Harkkapaikka-alusta

Tarjoamme oppilaitoskohtaisen alustan, jolla työnantajat voivat ilmaiseksi ilmoittaa oppilaitoksen opiskelijoille sopivia lopputyö- ja harjoittelupaikkoja.

Tuudon kurssipalaute

Kurssipalaute

Oppilaitoksen henkilökunta saa opintojaksopalautteen Tuudon avulla. Palautteisiin vastataan Tuudossa, ja vastaajat saavat vastapalautteen.

Moodle-tapahtumia Tuudon lukujärjestyksessä

Moodle-integraatio

Integroidumme oppilaitoksen Moodleen, mikä mahdollistaa Moodle-tapahtumien tuomisen opiskelijoiden lukujärjestykseen.

Tuudon Ota yhteyttä -osio

Ota yhteyttä -osio

Lisäämme Tuudon Ota yhteyttä -osioon oppilaitoksen oman lomakkeen, joka mahdollistaa nopean palauteprosessin ja ongelmanratkaisun.

OPKU-valikko Tuudossa

Opiskelijayhteisön valikko

Lisäämme opiskelijakunnan tai ylioppilaskunnan suunnitteleman ja laatiman palveluvalikon Tuudoon.

Jäikö jokin mietityttämään?

Jos sinulla on kysyttävää Tuudon toiminnasta tai jos tiedät, että juuri teidän oppilaitoksenne voisi käyttää Tuudoa, ota meihin empimättä yhteyttä.