Työnantajille

Menestystä tavoittamassa

Tämän päivän opiskelijat mahdollistavat organisaatiosi kasvun ja kehityksen. Tuudo on kanava, jolla heidät tavoitat.

Yli 400 työnantajaa, työmarkkinatoimijaa ja työelämän hanketta luottaa Tuudoon, joka tavoittaa jopa 200 000 korkeakouluopiskelijaa joka kuukausi.

Tuudon Työ ja harjoittelu -osio

Miksi työnantajat luottavat Tuudoon?

AINUTLAATUINEN TAVOITTAVUUS

Meille on tärkeää, että työnantajana tavoitat korkeakouluopiskelijoita tehokkaasti ja tarkasti. Sitäkin tärkeämpää meille on kuitenkin se, että opiskelijat tavoittavat sinut. Kun aloitat rekrytoinnin Tuudossa, jopa 200 000 korkeakouluopiskelijaa 30 korkeakoulusta löytävät sinut ja tarjoamasi työmahdollisuudet.

Lista Tuudo-oppilaitoksista 

AKTIIVISET KÄYTTÄJÄT

Tuudon tärkein tehtävä on helpottaa opiskelijoiden arkea – myös työllistymistä. Panostuksemme aitoon hyötyyn näkyy sitoutuneissa ja aktiivisissa käyttäjissä. 200 000 korkeakouluopiskelijaa käyttää Tuudoa kuukausittain; teidän ei tarvitse etsiä toisianne enää muualta.

Näin Tuudo hyödyttää opiskelijoita 

SUURIN DIGIREKRYTAPAHTUMA 2024

Todistimme jälleen vuonna 2023, että 100 % digitaalinen rekrytapahtuma toimii. Sadat työnantajat osallistuivat Tuudon Rekrymessuille vuoden aikana ja heidän sisältöjään swaipattiin deittiapeista tuttuun tapaan yli puoli miljoonaa kertaa. Seuraavat messut järjestetään 15.-21.1.2024.

Lue lisää Rekrymessuista ja ilmoittaudu 

Tuudo on opiskelijan paras kaveri ja henkilökohtainen opintoarjen helpottaja. Lisäksi Tuudo helpottaa opiskelijoiden työllistymistä ja kaventaa opintojen ja työelämän välistä kuilua. Opiskelijat ovat aktiivisia työntekijöitä ja kevään 2023 kyselyssä kävi ilmi, että jopa 70 % Tuudon käyttäjistä haluaisi työskennellä opintojensa ohessa. Yli 80 % vastaajista toivoi saavansa kesätöitä.

MEISTÄ SANOTTUA

Tutustuimme Tuudoon vuonna 2018, ja 2019 käytimme sitä ensimmäisen kerran kesätyöntekijöiden rekrytoinneissa. Tavoitamme paljon korkeakouluopiskelijoita näkymällä Tuudossa muun muassa työnantajaprofiililla sekä julkaisemalla opiskelijoille sopivia työpaikkailmoituksia.

Marko Sipilä

HR Specialist, Verohallinto

Yhteistyö Tuudon kanssa sujui alusta saakka erinomaisesti ja ilmoitukset taisivat olla julkaistu jo muutamassa tunnissa ensimmäisestä yhteydenotosta. Tehokkuudesta kertoo sekin, että jo puoli päivää rekryilmoituksen julkaisun jälkeen olimme sopineet haastattelun jo kymmenen hakijan kanssa.

Janne Honkonen

Toimitusjohtaja, Advian Oy

Yhteistyö on toiminut alusta alkaen todella hyvin ja ketterästi. Yhteistyö ja kommunikointi on helppoa ja vaivatonta. Ville Mustalahti on äärimmäisen hyvä asiakaspalvelija ja yhteistyökumppani. Hän on työssään ammattilainen ja auttaa aina, kun tarvetta on sekä osaa ehdottaa oikeita kanavia Arinan tarpeisiin.

Aino Saksio ja Mari Rounaja

Rekrytointiasiantuntijat, Arina

ASIAKKAITAMME

AFRY

Työnantaja – Ota yhteyttä

 Haluatko saada lisätietoa Tuudosta tai kenties aloittaa yhteistyön kanssamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vastaamme aina mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Mitä asia koskee?

8 + 14 =

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

t

Miten rekrytointi liittyy Tuudoon?

Yksi Tuudon tärkeimmistä tehtävistä on kaventaa opiskelun ja työelämän välistä kuilua. Toteutimmekin opiskelijoiden omasta pyynnöstä Tuudoon rekryalustan, josta opiskelijat löytävät juuri heille sopivia työ-, opinnäyte- ja harkkapaikkoja ympäri vuoden. Nykyään jo sadat yritykset ovat rekrytoineet Tuudon avulla oman alansa opiskelijoita.

Onko Tuudossa rekrytointi ilmaista?

Tuudossa rekrytointi ei ole ilmaista, mutta yhteistyö kanssamme on aina kustannustehokasta. Pääset samalla näkyvyydellä 30 korkeakoulun opiskelijoiden tietoisuuteen. Avoimia työpaikkailmoituksia näkyy myös sovelluksen etusivulla, jota avataan 8 miljoonaa kertaa kuukaudessa.

Z

Miten Tuudon rekryalusta toimii?

Tuudon Työ ja harjoittelu -osiossa opiskelijat tutustuvat työnantajamielikuvaa rakentaviin yritysesittelyihin sekä tietysti avoimiin työmahdollisuuksiin. Paikkoja voi hakea suoraan omalla laitteella. Tuudon rekryalusta ei siis poikkea muista digitaalisista kanavista kuin ainutlaatuisella tavoittavuudellaan.

Miten käytännössä toimitaan?

Keskustelemme kanssasi vaihtoehdoista, ja kun oikea ratkaisu löytyy, toimitamme sinulle tilausvahvistuksen yhteistyöstä. Tämän jälkeen saat ohjeet sisällön suunnitteluun ja sen lähettämiseen. Me syötämme kaiken sisällön puolestasi Tuudoon eli se ei vie sinulta aikaa. Toimitamme myös tasaisin väliajoin analytiikkaa näkyvyydestäsi.

Miten ilmoituksen saa Tuudoon?

Työnantajien näkyvyys Tuudossa koostuu työnantajaprofiilista sekä avoimista työpaikoista. Alkuun pääset joko soittamalla Tuudon työelämäpalveluihin tai jättämällä yhteydenottopyynnön. Keskustelemme aina ensin kanssanne rekrytarpeistanne ja räätälöimme näkyvyyden sen mukaan.

Kuinka nopeasti sisältö julkaistaan?

Voimme julkaista aineistosi nopeimmillaan tunnissa. Jos sinulla on selvät sävelet esittelyprofiilisi sekä työpaikkailmoitusten suhteen, soita meille tai toimita aineistot aineistot(a)tuudo.fi. Teemme sinulle nopean tarjouksen ja kun hyväksyt sen, julkaisemme aineiston tarpeen vaatiessa heti.

Opiskelija, jäikö kesätyöpaikka saamatta? 6+1 vinkkiä kesäloman hyödyntämiseen

Jos jäit tällä kertaa ilman kesätyöpaikkaa, ei kannata vaipua epätoivoon. Kesällä ehtii nimittäin tehdä monia muitakin asioita kuin töitä. Tässä meidän vinkkimme, miten voit käyttää kesäloman hyödyksi, vaikka kesätyöpaikka ei nyt osunutkaan kohdalle.

Hyviä uutisia sote-alan opiskelijoille ja työnantajille: Ensimmäiset sote-rekrymessut järjestetään 8.-10.4.2024

Meillä on mahtavia uutisia sote-alan työnantajille ja opiskelijoille! Tuudon ensimmäiset sote-alan rekrymessut järjestetään 8.-10.4.2024. Tuudon 100 % digitaaliset rekrymessut ovat olleet äärimmäisen suosittuja opiskelijoiden ja rekrytoijien keskuudessa. Esimerkiksi...

Rakenna houkutteleva työnantajakuva opiskelijoiden silmissä

Opiskelijat törmäävät työnantajiin jatkuvasti sosiaalisessa mediassa, luennoilla, opiskelijatapahtumissa ja rekrytointimessuilla. Näiden kohtaamisten myötä opiskelijoille muodostuu työnantajakuva, joka vaikuttaa työnhakupäätöksiin opintojen aikana ja valmistumisen hetkellä. Näillä vinkeillä voit lähteä rakentamaan houkuttelevaa työnantajakuvaa opiskelijoiden silmissä.

Swaippaa kesätyöhön: Kymmenet tuhannet opiskelijat etsivät aktiivisesti kesätöitä Tuudon Rekrymessuilla 

Suomen suurin digirekrytapahtuma opiskelijoille järjestettiin 15.-21.1.2024. Tuudon Rekrymessuilla oli mukana 72 työnantajaa ja tapahtumassa vieraili viikon aikana yhteensä 75 000 kävijää ympäri Suomen.

Uramahdollisuudet opiskelijoille: Katso työelämäwebinaarin puhujat ja aikataulu

Tuudo järjestää vuosittain kahdet valtakunnalliset rekrymessut digitaalisesti Tuudo-sovelluksessa. Suomen suurimmassa digirekrytapahtumassa korkeakouluopiskelijat pääsevät tutustumaan kymmeniin työnantajiin ja työmahdollisuuksiin viikon aikana. Rekrymessuilla...

Kesätyöntekijät hakusessa? Tuudon digitaalisessa rekrytapahtumassa tavoitat opiskelijat ympäri Suomen!

Tuudon digitaaliset rekrymessut järjestetään 15.-21.1.2024 teemalla kesätyöt. Rekrymessuilla tavoitat opiskelijat valtakunnallisesti 30 korkeakoulussa. Rekrytapahtuma toteutetaan yhdessä Oikotien ja Vastuullisen kesäduunin kanssa.

Opiskelija, katso 7 vinkkiä työnhakuun ja nappaa unelmiesi kesätyö 2024! 

Onko tavoitteenasi napata kesätyö 2024? Kesätyö ei pelkästään täytä lompakkoa, vaan avaa ovia uusiin mahdollisuuksiin ja tarjoaa arvokasta työkokemusta. Tässä artikkelissa esitelemme 7 vinkkiä, jotka auttavat sinua saavuttamaan unelmiesi kesätyön 2024.

Kesätyöt 2024 – Vinkit työnantajalle kesätyöntekijöiden rekrytointiin

Onko mielessäsi jo kesätyöt 2024, ja olet suunnittelemassa uusien kesätyöntekijöiden rekrytoimista? Huolellinen valmistautuminen kesätyörekrytointiin varmistaa, että sekä yrityksesi että kesätyöntekijät saavat mahdollisimman paljon irti kesästä. Nämä vinkit auttavat...

Anonyymi rekrytointi – kohti reilua ja monimuotoista työelämää

Anonyymi rekrytointi voi olla erinomainen tapa edistää työnantajan monimuotoisuustavoitteita, ja sen suosio rekrytointityökaluna saattaakin yleistyä tulevaisuudessa. DEI (diversity, equity and inclusivity) eli, monimuotoisuus, tasa-arvo ja inklusiivisuus ovat nousseet...

Harjoittelusta huippuosaajaksi – näin rekrytoit tulevaisuuden tähtiä organisaatioosi

Harjoittelumahdollisuudet kiinnostavat opiskelijoita paljon, mikä näkyy myös Tuudon työpaikkailmoitusten klikkimäärissä. Eikä ihme, sillä harjoittelut parhaimmillaan toimivat lähtölaukauksena urakehitykselle, kun harjoittelija pääsee kerryttämään äärimmäisen arvokasta...