Oulun yliopiston ylioppilaskunnan Annos 62 -vuosijuhlaa vietettiin lauantaina 9.4.2022. Juhlassa jaetaan vuosittain OYY:n myöntämiä akateemisia kunniamerkkejä ja huomionosoituksia henkilöille ja tahoille, jotka ovat edistäneet omalla toiminnallaan opiskelijoiden hyvää elämää, ja näin tehtiin myös tänä vuonna. Samaisessa juhlassa palkittiin Tuudo Oy Oulun yliopiston ylioppilaskunnan myöntämällä standaarilla, jonka vastaanotti Tuudon toimitusjohtaja Iikka Meriläinen.

Tuudolle huomionosoituksen luovuttivat OYY:n edustajiston puheenjohtaja Emma Hulkkonen ja hallituksen puheenjohtaja Lotta Leinonen. Puheessaan Leinonen kiitteli Tuudoa ilahduttavan helposti lähestyttäväksi palveluntuottajaksi ja yhteistyökumppaniksi, joka on ollut toteuttamassa uusia ideoita oululaisille opiskelijoille aina ensimmäisten joukossa.

Me Tuudolla haluamme kiittää OYY:tä mitä nöyrimmin saamastamme huomionosoituksesta. Meille on suuri ilo helpottaa opiskelijoiden opintoarkea, ja jatkamme enemmän kuin mielellämme yhteistyötä rohkeiden ja ennakkoluulottomien opiskelijajärjestöjen kanssa myös tulevaisuudessa. Kuuntelemme ja olemme läsnä jatkossakin – sekä tietysti jatkamme väsymätöntä työtä opiskelijoiden arjen helpottamiseksi.

Kiitos OYY. Tehdään tulevaisuudessakin yhteistyötä opiskelijoiden hyvän elämän puolesta.

Lue lisää OYY:stä.